Een hoortoestel nodig? Bij oogvoororen vind je alles wat je nodig hebt

Gehoorverlies is iets waar veel mensen op leeftijd mee te maken krijgen. Je hier voor schamen is absoluut niet nodig en er zijn tegenwoordig ontzettend veel manieren om onopvallend een gehoorapparaat te dragen. Ik kan me voorstellen dat je niet direct weet waar je moet beginnen en wat de mogelijkheden zijn. Daarom vertel ik je in deze blog graag mijn positieve ervaring met oogvoororen en de voordelen die zij bieden. Deze audiciens doen er alles aan om al jouw wensen te vervullen wat betrefd gehoorverlies en hoortoestellen. Daarnaast staan deze professionals altijd klaar om je vragen te beantwoorden en adviezen te geven over verdere vervolgstappen. Aan onderstaande voordelen zal het in ieder geval zeker niet liggen! 

Hoortoestellen op maat

Wanneer je last hebt van gehoorverlies is het belangrijk dat je hier iets aan doet. Zonder dat we het doorhebben is ons gehoor essentieel in het dagelijks leven. Denk bijvoorbeeld aan het deelnemen aan het verkeer. Je verwacht dat het voornamelijk belangrijk is om goed te kunnen zien, maar zonder gehoor wordt het in het verkeer zeer gevaarlijk. Je hoort andere bestuurders aankomen en kan er dan vervolgens op inspelen. Bij oogvoororen krijg je persoonlijke aandacht waarbij de focus wordt gelegd op dat wat het beste is voor jouw. Deze audiciens willen je gehoor optimaliseren op een manier waar je jezelf prettig bij voelt. Oogvoororen levert dus maatwerk van hoge kwaliteit.   

Ook aan huis wordt u geholpen

Een ander groot voordeel van oogvoororen is dat je ook kunt kiezen voor een audicien aan huis. Of je nu geen vervoer kunt regelen of slecht te been bent, de audiciens van oogvoororen komen voor welke reden dan ook bij jou thuis. Hiervoor wordt professionele apparatuur gebruikt die mobiel meegenomen kan worden. Over de kwaliteit van het gehooronderzoek en de betrouwbaarheid van de resultaten hoef je je dus absoluut geen zorgen te maken. Het afstellen van hoortoestellen in een vertrouwde omgeving is zowel voor klant als voor de audicien een prettige manier van werken. Een hoortoestel aanmeten kan spannend zijn en dat wordt met dit enorme voordeel (deels) weggenomen. 

Hulpmiddelen

Naast hoortoestellen, kwalitatief hoog maatwerk en een goede service krijg je bij oogvoororen ook diverse hoorhulpmiddelen. Denk hierbij aan technische hulpmiddelen voor slechthorende zoals adapters, streamers en microphones. Dit zal het leven van een slechthorende een stuk eenvoudiger maken. Het is ontzettend fijn dat ‘alles’ op één plek te vinden is en je daarnaast advies kunt krijgen voor jouw persoonlijke situatie. Al je zorgen kun je overlaten aan de audiciens van oogvoororen, en dat geeft een heel rustgevend gevoel!