Laat je bedrijf zien!

Gefeliciteerd! Je bent je eigen bedrijf begonnen. Een enorme en spannende stap. Natuurlijk zijn hier maanden zo niet jaren aan voorbereiding aan vooraf gegaan. Je hebt gepuzzeld over wat precies jouw product of dienst wordt, je hebt nagedacht over welke doelgroep jouw klanten worden en je hebt een bedrijfsplan geschreven. Tenslotte heb je je aangemeld bij de Kamer van Koophandel en op een dag is het zover: je gaat echt aan de slag in jouw eigen bedrijf. En dan merk je waarschijnlijk al gauw dat na het eerste enthousiasme van nieuwe klanten de aanloop een beetje begint te stagneren. Je merkt dat er geen nieuwe klanten bij komen en je begint je af te vragen of je zo wel kunt overleven. Je beseft dat je je bedrijf meer moet laten zien, meer onder de aandacht moet brengen. Maar hoe doe je dat? Gelukkig zijn er andere bedrijven die jou daar eenvoudig bij kunnen helpen. Een paar mogelijkheden die hier aan de orde komen zijn een photoflyer en branded photo frames.

Photoflyer: krachtige marketingtool

Om met de photoflyer te beginnen: dit is een krachtige marketingtool die je helemaal kunt afstemmen op jouw bedrijf. De naam geeft het al aan: het is een flyer met een foto. Dit klinkt eenvoudig, maar feitelijk is het dat niet. Je kunt heel je photoflyer een pakkend en aansprekend uiterlijk geven zodat mogelijke klanten hem serieus bestuderen en contact opnemen met jouw bedrijf. Je kunt ze uitdelen of huis aan huis bezorgen, maar hoe dan ook breng je je bedrijf krachtig onder de aandacht. Je kunt aan de photoflyer acties koppelen door er bijvoorbeeld een coupon van te maken die mensen kunnen inwisselen bij aankoop van een van jouw producten. De mogelijkheden zijn eindeloos dus een photoflyer is zeker de moeite waard.

Branded photo frames: herkenbaar

De branded photo frames hebben eigenlijk hetzelfde doel, maar ze zijn herkenbaar door de lijsten om de foto’s heen die uitgevoerd zijn in jouw huisstijl of kleuren. Zo is het iedereen meteen duidelijk waar de foto vandaan komt. Natuurlijk maak je ook met branded photo frames makkelijk contact met mogelijke nieuwe klanten. Dus merk je dat je bedrijf niet verder meer groeit? Overweeg dan om aan de slag te gaan met deze marketing tools. Het kan je enorm veel opleveren en je laat je bedrijf echt zien. Dus verdiep je eens in deze mogelijkheden en ga aan de slag!