Professioneel poker spelen

Steeds vaker hoor je verhalen over gewone mensen die ontslag namen bij hun baan om professioneel poker te gaan spelen. Dat klinkt als een hele stap, maar deze mensen hebben dit niet zomaar gedaan. Door online poker te spelen kun je in korte tijd veel geld verdienen. Veel van de mensen die daadwerkelijk hun vertrouwde baan omruilden voor een leven als pokerspeler hebben dit enkel gedaan omdat zij de ervaring en kennis in huis hebben om te slagen. In deze succesverhalen zit altijd een element van winst. Het komt bijvoorbeeld vaak voor dat hobbymatig pokerspelers eens in hun leven een enorm bedrag van zo'n 300.000 euro winnen, of zelfs meer. Wanneer je in één weekend zoveel geld kunt verdienen, wil je toch niet meer op maandagochtend achter je bureau gaan zitten?

Succes in het spel

Door het gewonnen bedrag opnieuw in te zetten in online poker toernooien, slim te spreiden en verlies nu en dan te accepteren, kan zelfs voor grotere winsten worden gespeeld. Ervaren pokerspelers weten verlies in te calculeren en vergroten hun fortuin steeds weer. Naast online poker zijn er nog talloze andere manieren om met kansspelen je geluk te beproeven. Krasloten bij de sigarenwinkel, een fruitautomaat of roulettetafel in het casino, gokken op voetbal en bokswedstrijden, paardenrennen en nog heel veel andere manieren. De wereld van het gokken is een spannende wereld. Het is gemakkelijk om te winnen, maar het is ook gemakkelijk om jezelf te verliezen.

Pech in het spel

Een spelletje poker verliezen is geen probleem. Zoals eerder gezegd zorgen doorgewinterde gokkers ervoor dat verliezen is ingecalculeerd. Maar wanneer je jezelf verliest, beginnen de problemen. Op het moment dat je de controle kwijt bent en niet meer kunt relativeren, weet je ook niet meer van ophouden. Dat is het moment waarop je je reserves begint te verspelen. Het moment waarop je al je spaargeld kwijtraakt, je auto moet verkopen, een tweede hypotheek op je huis neemt en jezelf ontzettend in de nesten werkt. Maar wat doe je wanneer dit je overkomt? Wanneer je terugdenkt aan de tijd dat je duizenden euro's verdiende en onverslaanbaar leek. Maar de realiteit is bitter. Je laatste euro verdwijnt in een fruitautomaat en je kunt geen kant meer op. Er is maar één oplossing: Hulp zoeken.

Los je gokprobleem op

Je gokprobleem oplossen is niet eenvoudig. Maar het is wel mogelijk. Het begint bij hulp zoeken, want je staat er nooit alleen voor. Met de juiste hulp wordt je beschermd tegen valkuilen en leert men jou omgaan met tegenslagen op een gezonde manier. Je gokprobleem kan pas worden opgelost wanneer je de controle over jezelf terughebt. Zelfrespect, discipline en een ijzeren wil beschermen je tegen je eigen zwakte. Jouw gokprobleem kan met de hulp van ervaren en deskundige mensen worden beëindigd. Dat is niets om je voor te schamen. Hulp vragen getuigd juist van een sterk karakter!