Profuomo hemden: zakelijk en netjes

Imago is in sommige kringen heel belangrijk. Vooral als je ondernemer bent, zaken doet of werkt bij bedrijven van naam dan wordt er echt niet alleen gekeken naar wat je allemaal kan. Het bedrijf of je klant zal ook beoordelen of je wel representatief bent. Representatief zijn gaat niet iedereen makkelijk af. Ik heb dat echt moeten leren want ik leedde me altijd netjes maar casual en dat kan niet in ieder bedrijf. Ik heb moeten leren welke kleding in welke zakelijke gelegenheid passend is en ik heb me ook moeten verdiepen in merken die daar bij paste. Zo heb ik inmiddels mijn vaste adresjes en weet ik precies waar ik voor wat terecht kan. Een van de merken waar ik veelvuldig gebruik van maak is Profuomo. Profuomo hemden zijn voor mij uitermate geschikt om naar mijn werk te dragen en ik kan er ook veel mee variëren. Ze hebben veel keuze en afhankelijk van de afspraken die ik die dag heb, kan ik me ook wel eens een speels design veroorloven. Zo houd ik het voor mezelf ook leuk want ook in mijn kleding houd ik van afwisseling. Misschien zijn Profuomo hemden ook iets voor jou?

Profuomo hemden: familiebedrijf

In 1934 richtte Heinz Michaelis het bedrijf op. Hij was kleermaker en hij wist precies waaraan goede overhemden moesten voldoen. Hij maakte kwaliteitskleding waarbij hij voor elke stap in het proces veel aandacht had. En dat betekent aandacht voor het design maar ook voor het proces. Over elke steek werd nagedacht. Drie generaties later is het bedrijf nog steeds in handen van de familie en er is inmiddels heel veel kennis opgedaan over de details van het design- en productieproces. Al die kennis wordt nog dagelijks gebruikt om de Profuomo hemden van optimale kwaliteit te voorzien.

Koop online

Profuomo hemden kun je het beste online kopen want dan heb je de grootste keuze. En keuze is er want het aanbod is groot. Zeker vind je hier iets wat past bij jouw werk maar ook kun je er natuurlijk terecht voor luchtige vrije tijds overhemden. Je hebt ze in alle maten en pasvormen dus neem ook even de tijd om te bedenken wat er bij jou past. Thuis kun je ze rustig even passen en zien of de kleur of het model je wel goed staat. En daarna kun je pronken met je Profuomo overhemd. Op je werk zal je een prima indruk maken!