Telefoonhoesje bedrukken: ook zakelijk!

Onlangs ging ik aan de slag in mijn nieuwe baan. Dat was weer even wennen. De ICT processen van dit bedrijf waren heel anders dan van mijn vorige werkgever. Het computerprogramma werkte anders en natuurlijk kreeg ik een andere werktelefoon dan die ik gewend was op mijn vorige werk. Ik kreeg de telefoon keurig in zijn doosje en verder moest ik maar uitzoeken hoe hij werkte. Nu ben ik heel praktisch dus ik zet dat ding aan en ga ermee aan de slag door gewoon op wat knoppen te drukken en te zien wat er gebeurt. Zo installeer ik langzaam maar zeker allerlei vertrouwde apps op de telefoon en voelt hij ook steeds vertrouwder. Maar al doende, glipte de telefoon opeens uit mijn handen. Ik kom hem nog net opvangen, maar de schrik zat erin. Ik was verantwoordelijk voor deze dure telefoon dus hij moest wel heel blijven. Voordat ik verder ging met het ontdekken van de telefoon moest ik dus eerst opzoek naar een telefoonhoesje. Nu heb je die zo gevonden. Zeker als je er verder weinig eisen aan stelt. Maar ik wilde liever toch wat persoonlijks, zeker omdat de telefoon dan makkelijk te vinden is als hij kwijt is. Kon ik misschien een telefoonhoesje bedrukken?

Telefoonhoesje bedrukken: eenvoudig

Via case24.com hoesjes kwam ik op een site terecht waar ik me helemaal kon uitleven als het ging om een telefoonhoesje bedrukken. Hier kan je je telefoonhoesje op eenvoudige wijze persoonlijk maken. Je zoekt het juiste hoesje dat passend is voor jouw merk telefoon en dan laat je er een persoonlijke foto opzetten die je upload uit je eigen archief. Je kunt het voorbeeld nog even goed controleren en daarna wordt hij super snel bij je afgeleverd. Zo makkelijk kan het zijn. Ik ging meteen aan de slag want ik was erg bang dat ik mijn telefoon nog een keer uit mijn handen zou laten glippen en daar moest ik niet aan denken.

Weer vertrouwd

Ik had mijn mooie, persoonlijke telefoonhoesje zo in huis en ik kan weer goed omgaan met mijn nieuwe werktelefoon die al helemaal als vertrouwd aanvoelt. Ook de ICT processen binnen mijn nieuwe bedrijf worden me steeds duidelijker dus al met al ben ik op de goede weg. Een overstap naar een nieuwe baan is altijd spannend, maar je ontdekt ook veel nieuwe dingen zoals een mogelijkheid als telefoonhoesje bedrukken. Voor jou misschien ook leuk om te doen?